Chakra Yoga

Centrum Meditatieve Ontspanning


                                           

Meditatie verdieping retraites: kijk ook op : www.meditatie-retraite.nl

Aanmelden via contact

Geschikt voor iedereen met enige ervaring met mediterenInterne, meerdaagse retraites in 2021: nog niet bekend


Eigentijdse Recover Retreats

Er  worden een paar keer per jaar retraites aangeboden o.l.v. Hilda Postema.  De retraites wordt gehouden op het Centrum voor Meditatieve Ontspanning te Lelystad.

In de ochtend en de  middag is er een gezamenlijk programma.  Na het  uitgebreide vegetarische avondeten ga je naar je B&B Doors,  wandelen of een ayur vedische massage boeken............

Het gezamenlijke programma bestaat uit verschillende, afwisselende onderdelen. Naast het gezamenlijke mediteren, wordt er Prana Yoga aangeboden. Dit is een zeer vitaliserende vorm van yoga. Je beoefent verschillende pranayama's, yogische vormen van ademen. Dit onderdeel is voor iedereen te volgen, en wordt goed begeleid. De uitwerking van deze beoefening is opvallend, je krijgt er veel energie van, en ruimt vermoeidheid, stress en emoties op.

Een ander onderdeel van het programma is een wellness sessie waarbij je een gember pakking krijgt. Een heerlijke sessie met easy mindfull yoga, klankschalen en meer.  Een gember pakking stimuleert de lever en nieren om afval stoffen af te voeren. Terwijl je dit in laat werken luister je naar de helende klankschalen.Ook de maaltijden zijn een feestje, cursisten geven altijd aan zo aangenaam verrast te zijn door de vegetarische maaltijden van Pieter, onze kok. Bijdrage: €375 op basis van vol pension en een eenpersoonskamer. Wil je op een tweepersoonskamer, dan geldt er een korting van €50 op het cursus bedrag. Aanmelden via contact.Hilda Postema heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van retraites. De retraites worden gegeven op ons Centrum in Lelystad, in samenwerking met B&B Doors. Verblijf op basis van één eenpersoonskamer.