Chakra Yoga

Centrum Meditatieve Ontspanning

Jaarlijks opleidingen en cursussen in Frankrijk

www.ecolonie.org

Ecolonie

Diverse cursussen en opleidingen op ECOlonie, Lage Vogezen, Frankrijk, o.l.v. Hilda Postema

Al vijftien jaar lang vertrek ik elke zomer met veel plezier voor een aantal weken naar ECOlonie. ECOlonie is een eigentijdse samenlevingsvorm, waar een vaste groep mensen woont en werkt, maar waar je ook inspirerende vakanties kunt vieren. Je ontmoet gelijk gestemde mensen die ook bezig zijn met bewustwording, zowel in de vorm van persoonlijke ontwikkeling, maar ook op het gebied van de ontwikkeling van onze planeet aarde. Er vinden vaak hele leuke spontane uitwisselingen plaats. Tijdens de vakantie perioden geef ik daar cursussen en opleidingen.

Voor 2019 staat weer het volgende op de agenda:

ECOlonie is zeer landelijk gelegen. Buiten de cursus sessies kan je deelnemen aan diverse activiteiten, waar je je ter plekke voor kunt inschrijven. De activiteiten waar je je ter plekke voor kunt inschrijven, zijn zeer vriendelijk geprijsd. Er worden massages aangeboden, stilte wandelingen, samen zingen of dansen............Er is een ruim aanbod.

Er zijn verschillende verblijf mogelijkheden. Je kunt een kamer huren, een appartement of kamperen. Er is een restaurant en een oranjerie, waar je kunt eten of even een drankje kunt nemen. Ook is er een atelier waar je kunt beeldhouwen, of mozaïeken onder begeleiding van professionals. Daarnaast zijn er verschillende workshop ruimtes waar activiteiten worden aangeboden.