Chakra Yoga

Centrum Meditatieve Ontspanning


Afwisselende meditatieve sessies, los te volgen:
Mindfulness losse sessies, geschikt voor iedereen met ervaring Mindfulness en of meditatie.

Op vrijdag 23 februari, vrijdag 16 maart, en donderdag 19 april ben je van harte welkom om deel te nemen aan een meditatieve ontspanning sessie. De avond begint met een liggende bodyscan, begeleid door Hilda Postema, met klankschalen.
Vervolgens worden er pranayama's beoefend en volgt een stilte meditatie van een half uur.
Deze sessie is bedoeld voor degenen, die al enige ervaring met meditatie hebben, op welke manier dan ook.
De deur is open vanaf 19.15 uur en sluit stipt om 19.30 uur. Eindigt om 21.00 uur.
Bijdrage: €15, graag contant en gepast te voldoen. Geef je wel op van tevoren, via contact. Je krijgt dan een mail met alle praktische gegevens. Van harte welkom.


Ook te volgen:                                        


Nieuw!: Easy Mindfulyoga, Gember pakking, Voetmassage en Klankconcert geïntegreerd tot een ultieme ontspannende sessie.............

Een gember pakking komt voort uit de natuurgeneeswijze. Een gemberpakking is een warm kompres, wat gedrenkt is in verse gemberwortel, en wat samen met een warme kruik op je onderrug [nieren] komt te liggen. Deze detox behandeling helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Buiten dat is het een zeer aangename en ontspannende behandeling.
De sessie begint met eenvoudige, zachte Easy Mindful yoga oefeningen. Vervolgens mag je met warme lavendelolie en hotstones je voeten in masseren. Neem warme sokken mee om die daarna aan te doen, zodat de lavendel olie goed intrekt. Ondertussen drink je een verwarmende kop gember thee. Daarna mag je lekker liggen en worden je ogen toegedekt met een lavendel oog-kussentje. Vervolgens laat je de helende klanken van klankbuizen met een specifieke helende frequentie op je in werken.
Bij het volgende onderdeel van de sessie wordt de gemberpakking op de rug aangebracht, en nemen we ruim een half uur te tijd om dit goed in te laten trekken.
Ondertussen brengen de zachte klanken van de klankschalen en andere klankinstrumenten brengen je naar een diepe Zijns beleving.
Een cadeau aan jezelf! of geef iemand deze bijzondere beleving als cadeau.
Praktische informatie:
Data in 2018:vrijdag 9 februari, donderdag 8 maart, woensdag 25 april.
Aanvang sessie: 19.00 uur - 21.15 uur
Bijdrage: €35
Kom in gemakkelijke kleding en neem een paar dikke sokken mee.
Aanmelden via contact. Je ontvangt een bevestiging via de mail.